Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Naruto OVA-k és Filmek

2011.07.20

 

OVA-epizódok 

 

EP#

 

Cím

1

Találd meg a bíbor négylevelű lóherét!
Akaki Yotsuba no Kuroubaa o Sagase (
紅き四つ葉のクローバーを探せ)

2

Egy kétségbeesett küzdelem Vízesésrejtek faluért!
Takigakure no Shitou Ore ga Eiyuu Dattebayo! (
滝隠れの死闘 オレが英雄だってばよ!)

3

Avarrejtek éves nagy sportfesztiválja
Konoha no Sato no Dai Undoukai (
木ノ葉の里の大運動会)

4

 

A végső összecsapás! Jounin vs genin!! A válogatás nélküli nagy kézitusa találkozó!!
Tsuini gekitotsu! Jounin tai Genin!! Musabetsu dairansen taikai kaisai!! (
ついに激突!上忍VS下忍!!無差別大乱戦大会開催!!)

5

Keresztutak
Za Kurosurouzu (
ザクロスローズ)

OVA-k történetei:

1. ova:

Konohamaru beleszeret egy lányba, Joshino Kaedébe, aki azonban készül elköltözni a faluból. El kívánja nyerni a lány szerelmét a vörös négylevelű lóhere segítségével, amely állítólag minden kívánságot teljesít. Konohamaru megkéri Uzumaki Narutót, hogy segítsen megkeresni a lóherét, de hogy megszerezhessék, muszáj belépniük az Akagahara nevű tiltott területre. Miután átküzdötték magukat minden útjukba kerülő csapdán, marionettek (bábszerű ninják) támadják meg őket, amikor elmozdítanak egy szobrot, mely a lóherét rejti. Haruno Sakura és Uchiha Sasuke a segítségükre sietnek, de nem sikerül legyőzniük a marionetteket. Végül a marionettek lekapcsolnak, amikor Konohamaru visszahelyezi a szobrot az eredeti pozíciójába, de a lóhere megsérült a harc közben és leszakadt egy levele. Konohamaru ennek ellenére, miután visszaragasztotta a sérült levelet, odaadja a lóherét Kaedének, aki megcsókolja az arcán.

2. ova:

1.      A 7-es csapat Hatake Kakashival elkísér egy nindzsát, Shibukit Vízesésrejtekbe, aki ott a falu vezetője. Shibuki egyébként az apja halálának következtében meglehetősen gyáván viselkedik. A falu rendelkezik egy palack titkos vízzel, melyet a „hősök vizének” is hívnak. Aki iszik a vízből, annak egy időre drámaian megnöveli a chakráját. A hatás hasonló a nyolc kapu technikájához és ugyanúgy megrövidíti az életet, mint a „chakrakapuk” kinyitása. Öt missing-nin jön a faluba, hogy ellopja a vizet, a 7-es csapat feladata lesz megvédeni azt.

3. ova:

1.      Naruto és a 7-es csapat megpróbál megnyerni egy versenyt a többi geninnel együtt, mely különféle sporteseményekből áll és a győztes csapat egyhetes vakációt nyerhet. Narutónak az egész film alatt wc-re kellene mennie, de minden kísérletében megakadályozza egy másik genin vagy saját hibája. Végül egy futóverseny megnyerése után Naruto már nem tudja visszatartani...

4. ova:

1.      Tsunade egy vetélkedőt szervez Jounin vs genin néven. A cél, hogy kristályokat gyűjtsenek be pontokért, a magasabb rangú chuuninok és jouninok kristályai több pontot érnek. A genineknek kék, a chuuninoknak és jouninoknak piros kristályaik vannak. A filmben több harcot is láthatunk geninek és jouninok között.

5. ova:

1.      Az OVA, mely teljes egészében CGI animáció, Uchiha Sasuke személyére fókuszál, amikor még a 7-es csapat tagja volt. A cselekménye a Hullámok völgye és a Chuuninvizsga fejezet között foglal helyet. A 7-es csapat egy küldetésen vesz részt, melyben meg kell menteniük egy embert, aki eltűnt az erdőben. Kakashi elhagyja geninjeit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ott van az eltűnt ember, ahol sejti. Amíg Kakashi távol van, feltűnik három ninja és elrabolják Sakurát. Naruto és Sasuke utánuk erednek és egy barlangba érnek, ahol közösen harcolnak, hogy megmentsék. Egy ügyes fogással, melyben füstfelhőt, chakrafonalakat és tüzet is használnak, leküzdik az ellenséget. A ninja azonban egy üzenetet ad át Sasukénak, miután a teste már nem mozog. Kakashi is megérkezik és láthatjuk, hogy egy fehér kígyó tekereg át a megölt ninja testéből Orochimaruéba. A film három évvel későbbi eseménnyel zárul, melyben Sasuke és Tobi, azaz Uchiha Madara látható, ez utal arra, hogy a film Sasuke egy visszaemlékezése volt múltjára.


Filmek 

 

#

 

Epizód címe

#1

-
Daikatsugeki! Yukihime Ninpouchou dattebayo!! (
大活劇! 雪姫忍法帖だってばよ!!)

#2

-
Daigekitotsu! Maboroshi no Chiteiiseki dattebayo (
大激突!幻の地底遺跡だってばよ)

#3

-
Daikoufun! Mikazuki Jima no Animaru Panikku Dattebayo! (
大興奮!みかづき島のアニマル騒動だってばよ!)