Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bijuuk

2009.07.19

Bijuuk

A Narutoban 9 nagyhatalmú és majdnem korlátlan erejű démon létezik, amiket a biztonság kedvéért elzárnak egy-egy ninja testébe. Ezeket a ninjákat Jinchuurikinek nevezük.

 

Shukaku - Ichibi - 1 farkú démon

Kép

Sabaku no Gaara a Jinchuurikije.

Gaara a 3. gazdája a Shukakunak (az első kettőről nem tudunk sokat). Gaaranak elképesztő erőforrása a Shukaku, az ő segítségével tudja irányítani a homokot. Az apja pecsételtette bele Gaaraba a démont, hogy a falu ütőkártyája legyen. Ezzel sikerült elrontaniuk a gyerekkorát. A démon leginkább egy mosómedve-kutya keverékére hasonlít. Shukaku rejtve marad, amíg Gaara el nem alszik, ezért nem aludhat egész életében. Később az Akatsuki elfogja Gaarat és kiszedik belőle a Shukakut, amibe bele is hal. De Chiyo-ba-sama egy technikával és Naruto temérdek chakrájával feléleszti, ebbe azonban Chiyo belehal.

 

 

 

Ninbi-Nekomata- 2 farkú démon

Kép 

Nii Yugido nevű lányba van elzárva, aki a Rejtett Köd faluból származik. Yugidonak nem voltak gyerekkori problémái, mint Narutonak és Gaaranak. Ezért volt ideje a bijuuval foglalkozni, így az akaratával képes teljesen felvenni a démon alakját, aminek macska alakja van. Falubeli szerepe hasonlít Gaaráéhoz, ő is egy ütőkártya a falu kezében. Később az Akatsuki elfogta és kiszedte a Bijuut belőle.

 

 

 

 

Sanbi-Genbu- 3 farkú démon

Kép 

Nincs elzárva. Képességeiről csak annyit tudunk hogy iszonyú gyors. A víz mélyén szabadon él. Deidara és Tobi kapják el ,de főleg Deidara.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yonbi-Soko- 4 farkú démon

Kép 

Nincs információ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gobi-Hoko- 5 farkú démon

Kép 

Nincs információ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rokubi-Raijuu- 6 farkú démon

Kép 

Nincs információ.

 

 

 

 

 

 

 

Makumori-Shichibi- 7 farkú démon

Kép 

Nincs információ.

 

 

 

 

 

 

 

Hachimata-Yamata no Orochi- 8 farkú démon

Kép 

Nincs információ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kyuubi- 9 farkú démon

Kép 

Uzumaki Narutoba van elzárva. A Kyuubi egy 9 farkú rókadémon. 12 évvel ezelőtt a Kyuubi megtámadta Konohát, a rókadémon farka egyetlen csapásával hegyeket morzsolt szét ,szökőárakat keltett. A 4. Hokage egy tiltott technikával újszülött fiába ,Narutoba zárta bele a démont. Ezzel megmentette a falut de ő belehalt. Narutonak emiatt sanyarú gyerekkora volt. Mindenki félt tőle , nem voltak barátai, se szülei. Ha Naruto magasabb izgalmi állapotba kerül akkor a démon chakrája kiszabadul, megsokszorozva erejét.Ha Naruto még idegesebb lesz akkor a Kyuubi chakrája leplet formál Naruto teste köré. Ez nagyon hasonlít a Kyuubira. Amikor a farkak elkezdenek elő jönni a 3. faroknál még tudatánál van de a 4. előjövetelekor elveszti a fejét, felveszi teljesen a démon alakját és ereje is hasonlítani kezd a Kyuubiéra. A harc végeztével Naruto nem emlékszik semmire. A Kyuubi chakrája nemcsak másokra nézve veszélyes hanem magára is mert a rengeteg chakra szétszaggatja az izmait ,de a harc végeztével a rókadémon gyógyítóereje begyógyítja a sebeket. Azonban ha ez sokszor megismétlődik Naruto élettartama lecsökken.